pondělí 3. prosince 2012

love doesn't need to be perfect. it just needs to be true.

ahahhahh zase se sem jdu vyplakat. stačilo by mi to takhle napsat, ale když to nezveřejním jakoby se nic nestalo, takže prosím. je mi jedno kdo si to přečte, stejně nevíte o co jde tak co)))))



uděláme to v bodech.
1. JÁ JI TAK STRAŠNĚ NENÁVIDÍM! píča jedna vymrdaná, až je mi z ní blbě. a ne, nemluvím o učitelce. všichni si myslí jak je to ona, ano, jistě, je taky odporná, ale je i větší chudinka než ona

DON'T KEEP CALM
AND
SLAP THAT
BITCH HARD

2. co nejvíc bolí? rozjetí autem? nůž do břicha? a co třeba láska?
3. mám to, co jsem chtěla. splnila jsem si sny a nejhlubší přání. (až na hmotný věci, že, ale o tom tu nemluvím) ale je tohle co teď mám, to, co TEĎ opravdu chci?
jestli si myslíte, že tady mluvím o nějakých nepodstatných věcech nejlépe z fb/třídy etc, tak to ani náhodou.

tak jo, seru na body.

někoho milujete. on k vám cítí to samé. ale pak si uvědomíte, že ho opravdu milujete. až do morku kostí (proto jeden z mých božích obrázků v pokoji hlásá: I FEEL YOU IN MY BONES). že byste pro něj umřeli. a čím víc máte pocit, že si to nezaslouží a že by ten druhý pro vás neudělal to samé, tím víc to chcete udělat.

wonderful - die for love. isn't it?

teď jsem na to konečně přišla. je to zamotanej kruh. není možný se odmilovat. jediná možnost je najít si někoho jinýho s vědomím, že to bude zase pořád dokola, ale už to bude někdo jiný a vy máte falešnou naději, že třeba to bude jiný... jiný člověk, jiná láska. lásku přemůže jen silnější láska. nebo nenávist?

bez citů to nejde. ale s nimi taky ne.

neodvážím se tvrdit, že tě nemiluju, když celá moje nálada záleží na tobě
... sakra, já vážně chtěla vypisovat všechny důvody, proč tě miluju? och ne. je to totiž nekonečný. čím víc si myslím, že to nemá smysl a tak, tím víc. vždycky to tak bylo... prošvihli jsme snad správnou chvíli ? mělo to takhle být? ale zase, bylo by to tenkrát tak dobrý, když jsem měla pocit, že jeden druhýho neznáme?
miluju tě, protože sama nejsem svatá a čím víc mám pocit, že je to lež, tím víc je moje láska k tobě pravda. teď mi stojí slzy v očích, ale nepůjdou ven, jak už tomu nebylo opravdu hodně dlouho. ne kvůli lásce, ne kvůli tobě.
jak tohle zní, je mi 14, proboha. nezní to moc pravdivě, že bych někoho opravdu milovala.
co je na tom nejhorší?! nevím, jestli toho můžu být plně schopna, když jsou tvoje city (ne)opětované! já nevím. měla by to být samozřejmost, ale je to ten největší problém a bez toho to prostě nejde.

nechci tvoje slova, ale činy. 
dokaž to.

teď to nikdo nepochopil, ale mně je to jedno. je to jen pro mě a nikomu to vysvětlovat nemusím. jenom doufám, že se to nedostane do nesprávných rukou. ale ať si to klidně přečtou nejmenované spolužačky, jak říkám, nic mi není víc jedno. neznáte mě, jeho, nic. ani ten pocit.


chci být zase tak naivně šťastná! nejsem snad?

šťastní lidé jsou naivní. nebo opravdu šťastní.


Beautiful-beauty-girl-intimate-favim.com-570302_large

jak vidíte, je to zmatené. nic v tom nehledejte, protože nic nenajdete.
čahoj.

ps. fakt se chci ožrat -___- ale místo toho půjdu spát, abych ráno zase neměla představu o životě
pss. nesuďte z tohohle že se mám celkově blbě, i když teď asi mám.

am i strong? am i? 
can we survive?

Žádné komentáře:

Okomentovat